Herrman

Jag har under en period jobbat med en serie av djurporträtt. Kombinerat blyerts, kol och akryl, realism med ett mer abstrakt uttryck. Nu i dagarna har jag inlett ett samarbete med Galleri Ardenno som har gjort giclée fine art prints på några av mina tavlor. Här visar jag en nysignerad giclée av en fransk bulldog. Upplagan är på 50 st. Om ni köper en direkt av mig så skickas de rullade och du får själv lämna in den för inramning.

Eller kanske du har en egen hund du önskar få avmålad i denna stil? Maila mig i så fall på annika.art@telia.com.

IMG_3255

/Annika Wessmark

 

 

En reaktion på ”Herrman

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s