”Stenplockerskan”

Ella

”Stenplockerskan” Akryl, olja på canvas, 72×95 cm

Idag har jag äntligen blivit klar med denna målning som jag har gett titeln ”Stenplockerskan”. Grunden är gjord i akryl och airbrush på canvas (tusen tack Johannes för din expertkunskap och ditt enorma tålamod 🙂 ),men därefter är allt målat med olja en eller flera gånger. Egentligen borde jag inte måla så här petigt, min kropp mår bättre av att inte sitta för statiskt men nu ska jag skaffa mig ett ritbord som gör att jag kan sitta avslappnat iallafall, så nu är det fotorealism som gäller framöver.

/Annika

 

En reaktion på ””Stenplockerskan”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s